Bombanők a Bed Beachben

2011-07-11 13:02:00 superadmin

hírkép

Már nem kell sokat várni és kiderül ki lesz a 2011-es Miss Éden nemzetközi szépségverseny királynője. A tét óriási, thaiföldi luxusnyaralás fotózással egybekötve, de gyémánt- és további gyönyörű ékszerek is a nyertesek testét díszithetik majd.



Az óriási gálára három országból érkeznek a lányok Ráckevére. A Kék Duna Wellness Hotel négycsillagos körülményei között tölthetnek el egy hétvégét a delegált versenyzők.

Az indulók az első napon a csodálatos Budapestet tekinthetik meg, majd a Citadellán ebédelnek. Élményeiket természetsen profi fotós örökíti meg és a sajtó beszámol kalandjaikról. A szerencsések, a Radio Face jóvolából a rádióban is megszólalhatnak.

Az első nap rejteget még kalandokat a szépségeknek. A wellness után szórakozás: Irány a Bed Beach diszkó, ahol a VIP részlegben várják a királynőjelölteket.

Persze a szórakozás után, egy kis munka is kötelező. A Diamond Models RiverCast profi koreográfusa tanítja a lányokat a tökéletes mozgás- és járástechnikára.

Természetesen a legfontosabb a jó megjelenés, a tökéletes haj és smink. A Szervezőbizottság mindenre gondolt, díjnyertes sminkesek és fodrászok lesik a lányok minden kívánságát.

Természetsen a Világszám ott lesz a helyszínen és beszámol a fejleményekről és az eredményről is.