Amy nagyon be lehet állva

2011-06-21 14:40:00 szorenyi.p

hírkép

Amy Winehouse a napokban iszonyúan részegen lépett fel Belgrádban. Ez már nem tűnt túl jó előjelnek a Sziget szempontjából. Mára kiderült, hogy az énekesnő összes nyári koncertjét lemondják. A Szigetre sem jön el.



A sajtóban nagy hírt kapott belgrádi koncert után rögtön kértünk egy állásfoglalást Amy ügynökségétől a szigetes koncerttel kapcsolatban. A tegnapi válaszlevelükben még azt írták, hogy egyelőre minden megy az eredeti megállapodás szerint”- mondta Gerendai Károly, a Sziget főszervezője. Június 21-én délben azonban már a Sziget Szervezőiroda az alábbi levelet kapta Amy Winehouse ügynökségétől: Amy Winehouse összes tervezett koncertjét lemondja.

Gerendai elmondta, hogy már a koncert év eleji lekötésénél is rákérdeztek a menedzsmentnél – tudva azt, hogy az énekesnővel kapcsolatban több esetben merültek fel gondok -, hogy bizton számíthatnak-e a fellépésre. Akkor azt a megnyugtató levelet kapták, hogy nem kell aggódni Amy koncertje miatt.

Amy budapesti koncertje miatt – sajnos - aggódni már valóban nem kell, viszont a szervezőknek komoly fejtörést jelent, hogy ilyen közel a fesztivál kezdetéhez, hogyan tudják ezt a hiátust pótolni. Az énekesnő ügynöksége ígéretet tett, hogy saját “istállójából” igyekszik ajánlani megfelelő előadót. Annak esélye azonban, hogy öt héttel a fesztivál előtt valóban megfelelő előadóval pótolják Winehouse-t, a szervezők szerint is egyre kisebb.