Ide szerződött Dzsudzsák Balázs

2011-06-09 09:37:00 szorenyi.p

hírkép

Minden jel szerint a Kaszpi-tenger partjára költözik Magyarország legdrágább focistája, Dzsudzsák Balázs. Dagesztán kirakatcsapata a mahacskalai Anzsi. Itt játszik a brazil Roberto Carlos is.



Van az a pénz amiért az embernek korpás a haja - mondta állítólag pár éve egy ismert televíziós személyiség, amikor egy samponreklámban szerepelt. Dzsudzsák Balázs is így gondolhatja, hiszen évi 800 millió forintot keres majd Dagesztánban. A holland PSV Eindhoven labdarúgója igen veszélyes vidékre teszi át a székhelyét. Itt gyakran ropognak fegyverek. A Világszám most egy 2 évvel ezelőtti hírt idéz fel: Lelőtték Mahacskala rendőrfőnökét és három beosztottját pénteken a késő esti órákban - közölték helyi rendőrségi források. Az Oroszországhoz tartozó Dagesztán közigazgatási székhelyének egyik sugárútján ismeretlen tettesek nyitottak tüzet Ahmed Magomedov ezredes Volga márkájú szolgálati gépkocsijára, valamit a nyomában haladó Lada biztonsági kísérőautóra . A lövéseket több helyről adták le. Két testőr és egy sofőr a helyszínen életét vesztette. Az ezredes a kórházba szállítás közben halt meg.

A szerződést árnyalja, hogy a csapat sztárjátékosai Moszkvában laknak és készülnek, csak a hazai meccsekre repülnek az 1000 kilométerre lévő városba.

Amúgy, ha valaki szeretné hazai pályán is látni a volt debreceni focistát, annak alaposan elő kell készülnie. Túl azon, hogy az ország biztonsági okokból nem ajánlott turisztikai célpont, Oroszországba vízum is kell. Az meg egy külön történet, hogy a Kaszpi-tenger partjára nem igazán szerveznek turistautakat Magyarországon. Azért néhány, az interneten fellelhető fotóval megpróbáljuk közelebb hozni Mahalacskalát. Bátorság Balázs!