Testépítők Budaörsön

2011-06-07 14:39:00 superadmin

hírkép

2011.06.11 - 12.-ig szombat és vasárnap lesz a WBPF Európa Bajnoksága a Budaörsi Sportcsarnokban a Sportfest kereteiben. A hétvége elsősorban a testépítésé, a kidolgozott izmoké, és a szépségé, azonban ez nem éppen rendhagyó módon történik.



A fellépők között lesz tenorista testépítő Búzás Viktor személyében, aki túl a verseny keretein ismert operaslágereket is fog énekelni. De ott lesz Oláh Noémi profi fitmodell, és Angyal András versenytáncos is, aki majd tánctudásával kápráztatja el az érdeklődőket.

A programok mind a két nap tíz órától kezdődnek, és 18h-ig tartanak,egyszerre öt helyszínen. Bizonyára sokakat fog érdekelni a rúdtánc a küzdőtérben, a nehéz show-elemekkel és a karate bemutatók a kis színpadon a harcos fiatalokkal.

Akik úgy gondolják hogy szkanderoznának,és olthatatlan vágy hajtja őket a győzelem felé, a helyszínen összemérhetik erejüket. De lesz lehetőség pingpongozni, és aki nem futamodik meg a spinning kerékpárok zsírégető hatásától az már biztosan sokat tett az egészségéért.