Hova tűnt Jenn Proske?

2022-11-17 11:47:00 KIF

hírkép

Jenn Proske a kanadi színésznő sztárként tűnt fel a 2010-ben megjelent Alkonyat paródiában. Szép karrier várt rá a paródiák világában, azonban az utóbbi években szinte semmit nem hallani felőle.



Jennifer Proske Torontóban, Kanadában született 1988. augusztus 8-án. A gyeremekévei elején ott is laktak, majd a család Orange County-ba, Kaliforniába költözött. Ekkor kapcsolódott be a helyi színházi közösség életébe.  6 évesen ő alakította az egyik törpét a Hófehérkében. Miután számos darabban játszhatott a középiskolában és az egyetemen, a színházban is kapott szerepeket. Első komoly szerepét a Steel Magnolias című darabban játszotta.

2010-ben tűnt fel a Vámpíros film főszerepében, mely az első igazán nagy szerepe. A Paródia az Alkonyat sorozat alapján készült, melyben Becca Crane-ként látható. A film világszerte negatív kritikákat kapott, de az ő teljesítményét számos vélemény dícsérte.

2011-ben csatlakozott a Home Game film stábjához. Még ez év novemberében Serenát, a szenátor lányát alakította a New York-i helyszínelőkben. 2012-ben vendégszereplőként látható volt a Különleges ügyosztály sorozatban is Meghan Wellerként,Még ebben az évben látható volt a Major Crimesban Amanda Martingként, a Gátlástalanokban Beth-ként és A szépség és a szörnyetegben Clarissa Whitworthként. 2013-ban kapott szerepet a Graceland című sorozatban, melyben Abby-t, a keleti parti lányt alakította.

2012-ben kérte meg a kezét Stephen Schneider. Az esküvőt 2013. május 26-án tartották. Az esküvő után Jenn-nek kislánya született Ava Morata Schneider. A gyermekvállalás és az anyai teendők valószínüleg a filmes karrier feladásához vezettek. Talán még láthatjuk a fiatal színésznőt valami remek szerepben a közeljövőbven.