Hotel a szépkorúaknak

2011-05-10 10:53:00 szorenyi.p

hírkép

Speciális minősítő rendszer alapján rangsorolja a magyarországi szállodákat a Tisztelet Társasága. Főleg az egészségmegőzésre helyezik a hangsúlyt. Ezzel is segítve a szépkorúakat a megfelelő szálloda-választásban. Idén egy szentgotthárdi hotel lett a nyertes.



Gotth'Art Hotel egyedülálló egészségmegőrző programmal rendelkezik, amely 15 éven keresztül, folyamatos orvosi kontrollt biztosít az azt igénybe vevő számára.

Az üdülés közben emelt szintű szűrővizsgálati csomag segítségével, minden évben átfogó képet kap a vendég szervezete egészségi állapotáról. Az állapotfelmérés részét képzi a teljes körű laboratóriumi vizsgálat; a szívultrahang, az átfogó belgyógyászati állapotfelmérés (amely során különös hangsúlyt fektetnek a kórelőzményekre, egyéni és családi rizikótényezőre), valamint a fogak és a fogíny egészségi állapotának vizsgálata.

Az áttekintett vizsgálati eredmények alapján személyre szabott táplálkozási és életmód programot dolgoznak ki, és életmódtanácsadást is adnak.

Lényegében egy üdülési jogot vesz az ember, amely 15 évre szól. A hotel számításai szerint átlagosan havi 6000 forintba kerül ez az üdülési forma.