Meghízott a terhes popdíva

2011-05-05 18:32:00 superadmin

hírkép

Nagy örömére. Mariah Carey ugyanis ikreknek ad a közeljövőben életet. A többszörös Grammy-díjas énekesnő rajongóival is megosztja terhessége minden pillanatát.



Legutóbb húsvét alkalmából töltött fel képet magáról az egyik közösségi portálra, a Twitterre. A képet betölti kerek pocakja, amelyre egy óriási húsvéti tojást festetett. A tojást felhők, és két szív díszíti: egy kék és egy rózsaszín. Mariah szerint a különböző színű szívek gyermekei nemét szimbolizálják. Sokatmondó, jól megfogalmazott üdvözletet is írt a portré mellé: „Kellemes húsvéti ünnepeket! Hmm… Kész! Kész és kész!”

A popkirálynő régebben is osztott meg hasonló képet rajongói oldalán. Akkor egy hatalmas félig kék, félig rózsaszín pillangót dekorált a hasára.

Nem ő az egyetlen, aki a kerekedő pocakjára festett mintákat. Alanis Morissette terhessége idején hennával díszítette hasát, mely egyébként az arab kultúrában minden hetedik hónapban levő várandós nőnél szokás. Az ősi minták védelmet adnak a babának.

Bár a tetoválós mókáról Mariah lemaradt, hiszen a jövő hónap elején jönnek világra a picik, a szintén babát váró Natalie Portman vagy Jessica Alba még kieszelhet valami frappáns trükköt kerekded idomának reklámozására.

forrás: alfainfo/rakitaia