Ki a legsikeresebb nő?

2021-06-02 11:46:00 Koronczay Edit

hírkép

Nagyon érdekes teszt következik, ami a feladatokról, munkáról, sikerélményekről szól. Adott egy kép, rajta 4 nő. El kell dönteni, hogy szerinted melyik a legsikeresebb. A válaszod igazán sokat el fog
rólad árulni.



1.      Nagyon magabiztos ember vagy, aki nem habozik akkor sem, ha új problémákat sodor elé az élet. Mindig a megoldáson jár az agya és szerinte nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Minden kihívást lelkesen és magabiztosan fogad el.  Nagyon keményen dolgozott annak érdekében, hogy tisztelje saját magát, hogy elfogadja azt amilyen.  Nagyon tud küzdeni és mindig ő akar lenni a legjobb.

2.      A szíved uralja az agyadat. Bármit is hoz az élet, mindig szívvel döntesz, nem ésszel. Szerencsére ez sokszor bejön és helyesen döntesz. Nem engedsz semmilyen logikának, mész, amerre a szíved irányít. Nagyon élesen látod a dolgokat, igazi ösztönös ember vagy. Nagyon nehéz megtéveszteni téged. Pedig igazán sokszor megpróbálkoznak vele.


3.      Az ördög a részletekben rejlik. Ezt vallod. Nagyon okos ember vagy, aki szereti a dolgokat, helyzeteket a legapróbb részletekig elemezni, mielőtt döntene, vagy tovább állna. Sok időre van szükséged egy döntés meghozatalához, de minden irányból körbe szeretnéd járni. Ennek pedig meg is van a haszna. Igen nagy sikerekre és eredményekre vagy képes.

4.      Nem vagy túl ambiciózus, de ismered képességeidet és azt, amit el tudnál érni. Mindig nagyon keményen dolgozol a céljaid elérése érdekében. Azt vallod, hogy senkivel nem harcolhatsz, kivéve saját magaddal. Igyekszel minden nap jobbá válni, tanulni a hibákból. Minden nap javítasz magadon.  Szereted az új kihívásokat, bármikor, bárkivel szemben képes vagy harcolni és soha nem adod fel. Végtelen magabiztosság és nyugalom árad belőled. Soha nem felejted el azt, ahonnan indultál.

Melyiket választottad?

Tetszett? Oszd meg másokkal is!