Kozsó drámai vallomása

2021-06-01 13:37:00 Koronczay Edit

hírkép

„Nekem nagyon komoly dolgok voltak az életemben az elmúlt években. Mégjobban szétcsúsztam.”



Kozsó az elmúlt években súlyosabbnál súlyosabb pofonokat kapott az életétől. Az énekes a Life Tv Ébredj Velünk! Extrában című műsorában mesélt a legmélyebb, legnehezebb időszakairól. 6 évvel ezelőtt súlyos agyvérzést kapott, kómában feküdt, életmentő műtéten esett át, elvesztette imádott édesanyját, ráadásul Amerika neki nem a lehetőségeket adta, hanem a legpokolibb rémálmot.

„Gondolj bele, amikor bezártak egy amerikai börtönbe, onnan kezdve szétcsúsztam. Képzeld most el. Turistaként elmentem és bezártak egy börtönbe Amerikában. Ettől a naptól kezdve úgy eltörtem, hogy soha ilyet nem éltem át. Nem vagyok maffiózó, nem vagyok bűnöző. Egy turista voltam. Egy turistaként mentem Amerikába. És ami a legkeményebb, Amerika legkeményebb börtönébe betettek. 38 napon
keresztül voltam ott. Nagyon durva.”

Kozsó azt mondta, semmit sem lehet tenni egy ilyen a helyzetben, amikor egy félreértés miatt félresiklik az egész élete.

„A rabok vagy egymást ölik, vagy szexuálisan zaklatják egymást, amit csak el lehet képzelni. És én, aki a világ legjobb cégével dolgoztam, egész életemben ez volt, hogy ott voltam, mint igazgató, producer,
énekes és ezt éli át. Itt csúsztam szét. A lelkem, nem a testem, hanem a lelkem, az nulla. Turistaként veszel egy jegyet, lehetőséget látsz Amerikában és kiutazol.  Erre egyszer csak azt vágják a fejéhez, hogy te biztos arab vagy. Te biztos gyilkos vagy. Mi a fene? Én?”

Kozsó bevallotta, az egész életét újra össze kell raknia, jelenleg is ezen dolgozik.