A lelked mélyére ás le ez a személyiségteszt

2021-05-31 16:03:00 Koronczay Edit

hírkép

Nagyon érdekes személyiségteszt következik. Olyan, amely mindössze egyetlen kérdésből áll, mégis rengeteg titokra fény derül belőle.Nézz rá a fenti képre, majd döntsd el, melyik óra tetszik a legjobban. Döntésed a legfontosabb dolgot fogja elárulni Rólad. Készülj, mert a lelked mélyére fogunk leásni. Készen állsz?

1. Szereted az életedet, a munkádat.

Őszintén nyitsz minden ember felé és mindig adsz időt a másiknak, hogy beszélhessen a problémáiról. A szakmádban is örömödet leled, vannak hobbijaid és baráti társaságod. Ritkán mondasz nemet, ha ez megtörténik, akkor annak nyomós oka kell, hogy legyen. Szíved szerint az egész világ problémáját meghallgatnád és mindig mindenkin segítenél. Sajnos ezt nem tudod még te sem megoldani, de azt vallod, meg lehet és meg is kell próbálni… Neked is vannak gondjaid, de erről csak kevesen tudnak, mert nem szívesen osztod meg másokkal. Míg mások megmentője vagy, addig a saját életed gondjait a szőnyeg alá söpröd és úgy tekintesz rá, hogy amivel nem foglalkozol, az nem is létezik. De ez nem túl jó stratégia. Hagyj időt magadra is, foglalkozz a problémákkal, mert előbb-utóbb elhatalmasodnak és akkor sokkal nehezebb lesz rátalálni a megoldás kulcsára.

2. Nagyon figyelmes és érzékeny vagy.

Mindig készen állsz arra, hogy támogatást, megértést és együttérzést mutass mások irányába. Ez azonban sok szomorúságot is okoz neked, hiszen jóindulatoddal és hatalmas szíveddel gyakran visszaélnek. Azonnal ne mutasd ki az érzéseidet, szakíts időt arra, hogy jobban megértsd a körülötted lévő embereket. A felelősségérzet mindig segít abban, hogy befejezd a megkezdett munkát. A hozzád közeli emberek biztonságban vannak melletted, és szeretik a becsületességedet és elkötelezettségedet. Rád mindig lehet számítani, mind szakmailag, mind a magánéletben. Magadra viszont szinte semmi időd nem jut, csak másoknak élsz.

3. Vérzik a szíved.

A múltad beárnyékolja a jelenedet. Rengeteg fájdalom ért régen és bármennyire is ezt hiszed, nem sikerült ezeket feldolgoznod. Az agyad szerint ezeken a fájdalmakon már túl vagy és csak előre nézel, de ha mélyen a szívedbe tekintesz, be kell látnod, hogy ez nem igaz és mély nyomokat hagyott a lelkedben mindaz, ami régebben történt. Nem is tudsz egyről a kettőre továbblépni és bizalmatlanná is váltál. Szeretnél és szeretsz barátkozni, de csak kevés embernek nyitod meg igazán a szívedet. Nézz vissza a múltba és tanulj belőle! Gondold át azt, ami akkor történt! Dolgozz azon, hogy végre el tudd fogadni: nem tudsz semmit már megváltoztatni. Fogd fel tanulásnak, okulj az eseményekből, vond le a következtetéseket! Könnyíts a szíveden azzal, hogy elfogadod azt, hogy a múlt a jelened és a jövőd része. Ha erre a pontra eljutsz, akkor végre igazán boldognak érezheted magad.

kép: brainum