69 évesen fantasztikus formában Pataki Ági

2021-05-26 14:38:00 Koronczay Edit

hírkép

Pataki Ági váltott, méghozzá óriásit. A leghíresebb Fabulon-lány úgy döntött lenöveszti a haját, nem festeti többé és bátran felvállalja ősz tincseit.„Nem elsőként a világban, de majdnem elsőként itthon” - mondta a híres modell, filmproducer. Azt pedig, hogy ez nagyon jó ötlet volt, az idő is alátámasztotta. Pataki Ági ugyanis nagyobb sztár ma, mint valaha volt, rengeteg felkérést kap, fellendült újra, immáron harmadszor a modellkarrierje. A közösségi médiában pedig óriásivá duzzadt a rajongótábora, követői imádják hófehér tincseit.

„Nem azzal a céllal növesztettem le a hajam, hogy sztár legyek, de bevált és tulajdonképpen, ha belegondolunk, a kinti csajoknak is, a kinti sztároknak is bevált, tehát magyarra kicsiben, de úgymond lefordítottuk. Ez a harmadik karrierem és nem az utolsó. Akkoriban végleg abbahagytam és ehhez képest rá 10 évre kaptam egy dán kozmetikai cégtől egy megkeresést és egy pár éves szerződést kötöttem is velük. Akkor ugye utána megint végleg abbahagytam, és jött a legújabb, a Helia-D.”

Pataki Ági azt mondta az Rtl Klub Reggeli műsorában, hogy a modellkarriert már többször abbahagyta, bármikor meg tudná tenni újra, de a filmezést, azt soha. „Nem. Na, azt nem, arra mondhatjuk azt, hogy soha. Lehet, hogy nem fog menni, lehet hogy nem fogunk állami támogatásokat kapni, lehet, hogy nem nagyfilmeket fogunk csinálni,hanem csak telefonnal majd valamit, valahogyan, de hogy valamit fogunk mindig, na ez biztos.”

A napokban került mozikba az új Gothár-film, a Hét kis véletlen, melynek ő volt az egyik producere.„Nagyon vártuk, nagyon készültünk. Amikor elkezdődött, akkor még a Covid előtt, a Gothár botrány előtt voltunk. Eltelt 2 év a várakozással, hogy a film bemutatásra kerüljön és végre ott van a mozikban. A kritikákat olvasva abszolút érdeklődésre tart számot. Nézik és érdekli az embereket. Nem mondom azt, hogy mindenki úgy áll fel, hogy na most ezt megértettem, de sokan úgy állnak fel, hogy ennek érdemes lesz még egyszer nekifutni.”

A film premierjét beárnyékolja Gothár Péter 2019 őszén kitört zaklatási ügye.

„Én örültem volna, ha nincs ez a botrány, de ezzel együtt kell tudni élni. A mi álláspontunk az, hogy a mű és az alkotó abszolút elválasztható egymástól, két külön dologról beszélünk. Az sajnálatos, hogy a filmet egy ilyen negatív felhang kíséri, de attól még a film lehet örökérvényű.”

Pataki Ági elmondta, rengeteg film várta és várja jelenleg is az indulást, a premiert.

„Jelenleg nincs olyan film, amelynek lenne ideális pillanat a bemutatóhoz, mert ott állnak sorban a filmek, úgy feltorlódtak a bemutatásra váró filmek, hogy egyiknek sem lesz ideje kiélni magát és teljesíteni azt, amit egyébként kellett és tudott volna. Olyan tülekedés van és olyan várakozás, ami szerintem mindenkinek egy kicsit csalódást fog okozni.”