Szaggat? Nem! Nincs!

2011-05-03 14:40:00 szorenyi.p

hírkép

Egy jó kapcsolathoz megbízható internet kell. Trendi reklám próbálja rábeszélni az embereket a televízióban, hogy most fizessen elő UPC-internetre. Meg lehet próbálni, de a lépésnek vannak kockázatai. Pl. az, hogy van olyan hónap, amikor inkább bosszankodunk, mint hasítunk a világhálón.



Bár a reklámban Miskolctól Szombathelyig letesztelték a totalcaros fiúk a UPC által nyújtott internet-szolgáltatást, valószínűleg nem jártak a főváros II. kerületében. Még pontosabban annak is a dunaparti részén. Itt ugyanis rendszeresek az internetleállások. Főleg napközben.

Persze mondhatná erre a jó szolgáltató, napközben tessék a munkahelyen dolgozni. Mi addig karbantartunk, elhárítunk, tesztelünk. Igen ám, de van olyan kisvállalkozás, amelyik ilyenkor is dolgozni és otthona pont ebben a körzetben van. Ők mit csináljanak? Térjenek át a mobilinternetre? Azért az inkább egyszemélyes dolog, egy cég működösét inkább az agyonreklámozott vezetékes szélessávra bízná az ember.

Bízná, de a UPC esetében ez kockázatos. Az elmúlt 30 napban ugyanis legalább négyszer nem volt net. Az ügyfélszolgálatosok természetesen felveszik a hibát és intézkedést ígérnek, ez azonban kevés. Biztonságos szolgáltatás kellene, ahol a titkárnő csak hosszas keresgélés után találja meg az ügyfélszolgálat számát. Most már fejből tudja...