Ez a legizgalmasabb csillagjegy

2021-05-19 12:24:00 Koronczay Edit

hírkép

Az energia, a szenvedély, a változás csillagjegye következik, az amelyik nem ok nélkül kapta a legizgalmasabb jelzőt.Az Ikrek élénk, érzelmes, romantikus gondolkodású csillagjegy. Gyakran elrejti a mélyebb érzéseit mások elől. Nagyon óvatos, ezért nehéz meghódítani, de megéri a fáradtságot. Hiszen amikor  végre biztonságban érzi magát, akkor teljesen átalakul, kinyílik, kivirágzik. Hihetetlen szenvedélyessé, érzékivé válik, aki szereti megtapasztalni az újat, a jót. Csodás szépségérzettel rendelkezik, különleges szemmel látja a világot maga körül. Nagyon érzékeny lelke van,  a szeretett ember mellett hegyeket képes megmozgatni.

Az Ikrek gyakran egyszerre gondol sok fontos dologra és a vállára veszi a környezete összes gondját. Ezeket mindig megpróbálja megoldani, ezért kieshet a való életből, a saját életéből. Nagyon szeretetteljes és gondoskodó ember az Ikrek, rengeteg ötlete van és igyekszik sokszor jót tenni. Túl sokat pörög, mozgolódik és nyüzsög.  Ezzel a hozzáállással a saját belső világát palástolja. Azt, hogy valójában neki lenne szüksége segítségre, de fél kérni. Vágyik arra, hogy végre neki is legyen támasza, de ezt sosem vallaná be senkinek. Itt lenne az ideje, hogy végre feltárja a szívét és hagyja, hogy mások segítsenek neki. Álarcot visel, nem mutatja ki hogy valójában milyen mélyen sebzett a lelke. Nem tud bízni, hinni, remélni. Fél, hogy megint csalódás fogja érni, hogy ismét csak kihasználni akarják. Tökéletes szeretetről és kapcsolatról ábrándozik, álmodozik. Ha hosszabb ideig nem találja meg az igazi társát, akkor is reménykedik tovább, mert a legjobbat keresi… és tudja, hogy majd megleli. Kapcsolatában mindent feláldoz a szerettéért, a családjáért. Ők a legfontosabbak számára. Sosem hagyná őket magukra.

Az Ikrek szó szerint mindig a megfelelő időben és a megfelelő helyen találják magukat. Ez a csillagjegy azt gondolja, hogy a véletlennek köszönheti mindig a szerencséjét. Nem akarják beismerni, hogy rengeteg belső értékkel rendelkeznek és mindent saját maguknak, a küzdeni akarásuknak és kitartásuknak köszönhetnek. Ez a csillagjegy bájos és vonzó karizmával valamint hihetetlen mély érzelmekkel rendelkezik. Mindig mindenre talál megoldást, így bár néha úgy érezheti, hogy eljött a mélypont, mindig kitalál valamit, amivel ismét feljebb és feljebb mászhat. Nem lehet őt eltaposni. Sosem felejti el honnan, milyen mélyről indult. Az Ikrek olyan, mint egy mágnes, vonzza magához az embereket, mindig a figyelem középpontjában áll.