Nővé operálják a katonát

2011-05-03 13:20:00 superadmin

hírkép

Best House 123. Dráma egy katonáról, aki belül vívódik. Nőnek érzi magát, mozdulatai, gesztusai, gondolatai nőiesek.  A RiverCast modellje, Panajoth-Fejér Dávid is szerepet kapott a Japánban forgatott filmben, a főszereplő barátját fogja alakítani.



A történet valóságos eseményeket dolgoz fel. Dávid egyébként elárulta a csattanót: a végén a főszereplő nővé operáltatja magát. A filmet június 8-án mutatja be a Fuji Tv. A forgatások a japán fővárostól egy órányira, nyugatra zajlanak egy erdőben.

"Voltak nappali és éjszakai jelenetek is. Teljes katonafelszerelést és sminket kaptunk. A drámában a mindennapjainkat mutatják be, ahogy beszélgetünk, nevetgélünk, megbeszéljük a haditervet az esetleges ellenség ellen, a puskánk fényesítése közben a hadiszálláson.Egyre vilagosabbá válik számunkra, hogy barátunkkal valami nincs rendjén, nagyon nőiesen viselkedik. Többször figyelmeztetjük, hogy ne úgy üljön mint egy nő. Persze ő azt mondja, ugyan már jól vagyok semmi gond nincs velem ne aggódjatok.  Nem vallja be nekünk , hogy nőnek érzi magát." - mesélte a film sztoriját a magyar fiú a Világszámnak.

A modellfiú három hónapja  Japánban dolgozik a Diamond Models RiverCast modelljeként. Sikeresnek könyveli el az elmúlt időszakot, hiszen egy szabad perce sem akadt kintartózkodása alatt, mindig volt felkérése.