Az aranyért hajtanak a Sportgálán

2011-05-02 16:29:00 szorenyi.p

hírkép

Sportőrült vagyok, nem tehetek róla - mondja a VII. Nemzetközi Turisztikai Sportgála főszervezője. Czibulka Zoltán szerint kell egy olyan sportfórum, ahol összejöhet a turisztikai szakma. A résztvevők megmozgathatják izmaikat valamint kapcsolatot is építhetnek.



Valóban nagyon vegyes a sportágak köre - ismerte el Czibulka Zoltán, a Metinda Travel tulajdonosa, amikor átnéztük a kínálatot. Arra törekszünk, hogy legyenek könnyebb sportágak is, amiben talán szívesebben kipróbálják magukat a karosszékhez szokott kollégák - mondja. Ezért lesz darts és billiárd, valamint bridzs is.

Amúgy egy ilyen esemény üzleti szempontból nem igazán jó vállalkozás, ha csupán a bevételt állítja szembe a kiadásokkal. Vannak ugyan támogatók, de állami pályázatok alig, és ha nyernek is, akkor azt hónapok után sem fizetik ki. Ennek ellenére 2004 óra minden évben megszervező a sporttalálkozót. Azt állítja, hogy 2014-ig, a II. Turisztika Olimpiáig mindenképpen csinálni fogja.

A köztes időpontban megrendezett sportgála idén a hétvégén lesz. Több mint 20 sportágban és benne a péntek esti fogadás. A versenyekre hivatalosan már lezárult  a nevezés, de úgy tudjuk, hogy még lehet egy kicsit alkudozni a szervezőkkel. Érdemes tehát ellátogatni a rendezvény honlapjára. Hétvégén pedig irány a pálya!



Turisztika Sportgála május 6-9. között Budapesten