Ez a 3 csillagjegy őrjítően érzéki és szexi

2021-03-23 17:53:00 Koronczay Edit

hírkép

Vannak olyan emberek, akiknek szinte meg sem kell szólalniuk és máris vonzzák a másik figyelmét, tekintetét. Olyan hatalmas és erős kisugárzással rendelkeznek, hogy azonnal minden szem rájuk szegeződik.Különösen igaz ez 3 csillagjegyre.

Skorpió

Kiszámíthatatlanságával, hatalmas kisugárzásával, temperamentumával az egyik legérzékibb, legőrjítőbb csillagjegynek számít. Erős személyisége van a Skorpiónak. Ő olyan ember, aki nem fél kiállni az igazáért, aki bárhol képes megszólalni, mert nem fél. Sőt! A kommunikáció az ő egyik legnagyobb fegyvere. Az óriási lelkiereje pedig vadítóan érzékivé varázsolja. Belülről sugárzik a Skorpió, hatalmas szenvedély és tűz lobog benne. Egyik kezével ad, a másikkal elvesz, sosem tudhatod hányadán is állsz vele. Egy igazi energiabomba.

Ikrek

Sosem lehet tudni, mire számíts Tőle. Pont ez teszi különlegessé, mert nem tudhatod éppen hogyan is fog viselkedni, mit fog mondani, szinte lehetetlen kiismerni. Pontosan ez a rejtélyesség az, ami miatt vonzza az embereket.

Meg akarják fejteni, meg szeretnék ismerni, be akarják törni az Ikreket. Kihívás mindenkinek egy Ikrek ember. Teli van ráadásul energiával, zajlik körülötte az élet és millió érzés lapul benne, amit bizony ki is mutat. Ha szeret, akkor elképesztően erősen és mélyen szeret. Annyira, hogy magával ragad, mint egy örvény. Nem tudsz és nem is akarsz tőle szabadulni soha többet. De pontosan ugyanilyen erővel tud utálni is. Tehetsz bármit, az érzéseit ő irányítja, a döntés az övé.

Vízöntő

Szereti, ha szeretik és szeret szeretni. Pontosan a bája az, ami rabul ejti a másik embert. Azt érzed meg kell védelmezni a Vízöntőt, vigyázni akarsz rá és ott szeretnél lenni vele mindig. Mert vonz, mint egy mágnes. Remek beszélgetőpartner, ráadásul őrjítően erős és jó kisugárzása is van.

Egy Vízöntő mellett sosem fogsz unatkozni, mert mindig fog számodra meglepetést okozni. Imádnivaló csillagjegy.