Az interneten kunyerált a hipergazdag sztár

2021-03-22 18:05:00 Kail

hírkép

Kylie Jenner az egyik legismertebb megagazdag szupersztár, összvagyona nagyjából 900 millió dollár körül mozog. A világ egyik legfiatalabb „majdnem” milliárdosa bár elképesztően vagyonos, mégis a közösségi médiában kért pénzt, méghozzá Samuel Rada számára, aki a sminkese volt.



A balesetet szenvedett férfin agyműtétet kellett elvégezni. A lábadozás, a felépülés hosszú ideig tart majd és igen nagy költségekkel jár. A család egy adománygyűjtő oldal segítségével 120 ezer dollárt szeretne összegyűjteni, ebben próbált segíteni nekik a híresség.

"Sam nagy műtéten esett át, Hosszú út áll a gyógyulás előtt." - olvasható a Rauda család üzenetében a GoFundMe oldalon.

„Aki ismeri Sámuelt, az tudja, hogy ő a legszerethetőbb és legkedvesebb ember, akivel valaha találkozhatott! Nagy a szíve, és nem habozik segíteni a rászorulókon.” – írta a család.

A multimilliomos sztár a közösségi médiában tette közzé az adománygyűjtő oldal linkjét is és arra kérte rajongóit segítsenek a férfin.

"Tudom, hogy sokan szeretik őt. Az adományaitok segíteni fogják a családot az orvosi kiadások és a jövőbeni költségek fedezésében. Kérlek, ne feledjétek, hogy bármilyen összegű adomány nagy segítség a családnak.” – írta Kylie Jenner.

A felhívása óriási botrányt kavart, hiszen nem azt a reakció érkezett az emberektől, amire számított. A rajongók egyenesen pofátlannak nevezték a dúsgazdag celebet. Szerintük ugyanis nem szabadna arra kérnie az embereket, hogy adományozzanak, tekintve, hogy a híresség gond nélkül, egyedül ki tudná fizetni a családnak a teljes összeget.

"Az a tény, hogy Kylie Jennernek például olyan pénztárcái vannak, amelyek többe kerülnek, mint közeli barátja sürgősségi agyműtétje, és ennek ellenére szegény embereket kér, hogy adakozzanak a Go Fund Me oldalára .... Ez több, mint felháborító "- írta egy ember a Twitteren.

"Kylie Jenner a gyermekének 15 000 dolláros kézitáskát vásárolt, de pénzt kér a rajongóitól? Gusztustalan" - bírálta egy másik Twitter-felhasználó.

A híresség nem verte nagydobra azt, hogy ő sem maradt tétlen. 5000 dollárt adományozott volt sminkesének.A március 22-i adatok szerint már közel 100. 000 dollár gyűlt össze.

Szeretnénk legőszintébb köszönetünket kifejezni mindenkinek, aki adakozott vagy imát küldött Sámuel támogatására. Érezzük a szeretetet,  a gyógyulásért küldött imákat nagyra értékeljük. Felemelő látni, hogy Sam nemcsak a mi életünkbe hozott fénysugarat, hanem sokaknak szerte a világon. Egy hét telt el Sam balesete óta. Nem volt könnyű. Eközben Sam rendületlenül folytatja a harcot és minden pillanatban megmutatja azt, hogy milyen erős is valójában” – írta a család.