Jolie keményen megvádolta Pittet

2021-03-22 12:16:00 Koronczay Edit

hírkép

A korábban álompárként emlegetett Angelina Jolie és Brad Pitt bár már évekkel ezelőtt szakított, válási háborújuk még mindig tart. A színésznő nem adja fel, családon belüli erőszakkal vádolja volt párját, melyet dokumentumokkal tud bizonyítani.



A hírek szerint nem kizárt, hogy a sztárpár legnagyobb gyermeke fogja eldönteni az évek óta húzódó válást.  Brad Pitt és Angelina fia, a 19 éves Maddox tanúvallomást tett, méghozzá az apja ellen.

„Felnőttként tett vallomást és ez nem volt túl hízelgő Bradre nézve”.

A sztárpár gyermeke régóta meg akar szabadulni apja nevétől és édesanyja vezetéknevét, a Jolie-t szeretné felvenni. Szülei kapcsolatát és a válást „mérgezőnek” nevezte. Egy közeli ismerős azt nyilatkozta:

„Maddox törvényesen meg akarja változtatni vezetéknevét Jolie-ra, amit Angelina egyelőre nem támogat.”

Az egyik bennfentes hozzátette:

„Már nem a Pittet használja vezetékneveként olyan dokumentumokon, amelyek nem hivatalosak, hanem már a Jolie-t.”

A 14 éves lányuk, Shiloh, állítólag a Pitt vezetéknevet eltávolította a privát Instagram-fiókján.

Nem sokkal azután, hogy a pár 2016-ban beadta a válópert, kiderült, hogy az FBI és a szociális intézmények nyomozást folytattak a színész ellen Los Angelesben.

Azt mondták, hogy „verbálisan és fizikailag is erőszakos volt gyermekeivel”.

Az 57 éves Pittet később felmentették a bántalmazás vádjaival szemben. Megerősítették, hogy nem követett el gyermekbántalmazást, amikor egy magánrepülőgépen veszekedett Maddox-szal.

A napokban napvilágra került Jolie szándéka. A 45 éves színésznő most "készen áll arra, hogy bizonyítsa a családon belüli bántalmazást", amely a sztárral kötött házassága során, illetve a válóper részeként történt.

A Los Angeles Megyei Legfelsőbb Bíróság bírója engedélyt kér a pártól, hogy pár kisebb gyermekei, Shiloh, Knox és Vivienne is vallomást tegyenek.

A válási csata során Jolie-nak több jogi képviselője is volt már. 2018-ban Laura Wasser, a sztárok válóügyvédje abbahagyta a színésznőnél való munkát, amikor az eset állítólag túlságosan „mérgessé és csúnyává” vált számára.

A Johnny Depp, Kim Kardashian, Stevie Wonder, Christina Aguilera és Ashton Kutcher képviselete során  Wasser komoly hírnevet szerzett a harcoló párok közötti kompromisszumok előmozdításában és a gyermekek közös felügyeleti jogának előmozdításában.

Wasser után Jolie felvette a San Franciscó-i Samantha DeJean-t, aki ma az egyetlen ügyvéd, aki őt képviseli a régóta tartó válási háborúban.

A 2016-os szakításkor  a Forbes becslése szerint Pitt 228 millió fontot keresett a pár 2004-es találkozása óta, míg Jolie 172 millió fontot.

Beszámoltak arról, hogy a pár a 2014-es esküvő előtt házassági szerződést kötött egyéni vagyonának védelmében.

Angelinának és Bradnak hat közös gyermeke van - az örökbe fogadptt Maddox, Zahara, Pax, valamint a saját Shiloh és az ikrek: Knox és Vivienne.


A párnak összesen 12 ingatlanja van, Pittnek hét, Jolie-nak kettő, közös pedig 3.

2012-ben vásárolták meg a délkelet-franciaországi Chateau Miraval-t, 2014-ben a birtokon házasodtak össze. Az ingatlanhoz tartozik egy saját tó, 35 szoba.

A szakítás óta Pittet összehozták már több nővel is. Például a 27 éves modellel, Nicole Poturalskival, de állítólag tavaly októberben szakítottak egymással. Jelenleg egyedülálló, de pletykák szerint találkozgat volt feleségével, Jennifer Anistonnal, akit annak idején Jolie miatt hagyott el.

A pletykák  szerint Jolie is randevúzott, de az illető személye titokban maradt.

A színésznőhöz közel álló barátok azt nyilatkozták: „Angelina nem fog többé férjhez menni. Neheztel Pittre, amiért gyermekeik életét teljesen felfordította.”

Korábban a színésznő azt mondta: "Szakítottam Pittel, a családom jóléte és boldogsága érdekében ... Egy célom van: továbbra is a gyermekeim lelkének gyógyítására koncentrálok. Lassan visszatér az élet belém, olyan ez, mint a jég olvadása… a vér lassan visszatér a testembe."

Mások azonban azt állítják Angelina mostani vádjai, egy újabb lejárató hadjáratról szólnak, semmi másról és nincs alapjuk most sem.

„Az elmúlt négy és fél évben Angelina számos olyan vádat fogalmazott meg, amelyet felülvizsgáltak és nem támasztottak alá." - mondja egy bennfentes. „Angelina már korábban is felhasználta a gyerekeket Brad megsértésére, és ez is most egy újabb ilyen próbálkozás.”.

A szülők között állandó vita a felügyeleti jog rendezése.