A Disney üdvöskéje

2020-11-02 13:07:00 KIF

hírkép

Nincs mégegy olyan sztár a Disney istállójában, aki annyira sok lehetőséget kkapott volna, mint a tinisztár Demi Lovato. A gyönyörű fiatal sztár nemcsak sorozatokban szerepel, hanem a zenei pályafutását is egyengeti.



Demetria Devonne Lovato néven született Új Mexikóban. A szülei kiskorában elváltak, két féltestvére van. Édesapja mexikói származású mérnök és zenész volt, édesanyja countryénekesnő. Édesapját 2013-ban elvesztette.

Demit már kiskorában vonzotta a színpad. Színjátszást tanult és meghallgatásokra járt. A fiatal lány hosszas várakozás és sok csalódás után megkapta Angela szerepét a Barny és barátai című sorozatban. Sok más tehetségnek is ez a gyermeksorozat adta a kiugrási lehetőséget. Demi két évadon keresztül volt tagja a stábnak, majd utána folyamatosan ének-, színjátszó-, tánc és zongoraleckéket vett, hogy fejlessze tehetségét. A Barney után kisebb-nagyobb szerepeket kapott sorozatokban. A Disney-nél egyébként több elutasítás is érte szerepekkel kapcsolatban, majd egy este maguk hívták fel a színésznőt, hogy a Rock Táborban őrá gondoltak, illetve hamarosan indul egy új sorozatuk, a Sonny, a sztárjelölt. Demi mindkét főszerepet megkapta és ezzel a legfoglalkoztatottabb tinisztárok közé emelkedett.

A filmmes karrierrje mellett elindult zenei karierrje is. Egy internetres felmérés alapján 33 millió dollára becsüték az énekesnő internetes értékét. A sztár megjárta a személyes poklát. Alkohol és drogproblémákkal küzdött. Bulémiával és szorongással kezelték, többször volt elvonókúrán. Személyiségzavarai a munkájára is kihatással volt. Csak remélni tudjuk, hogy túl van már a nehezén.