Szex Tunéziában

2009-11-03 00:00:00 szorenyi.p

hírkép

Mit szólnál egy kis szexhez? A kérdést nem Amszterdamban tették fel egy pasinak, hanem egy fiatal csinos magyar hölgynek Tunéziában. Az arab országban járt olvasónk, és ő meséli el 5 napos útjának első napon megesett "kalandját"!



Tunézia, Hammamet, október vége. Égszínkék tenger, zavartalan napsütés, hatalmas kőfalak. Tíz perce sétálok az óvárosban, rengeteg árus, színkavalkád, egzotikus illatok. Néhány lépés után mindig megszólít valaki, de amikor egy helyes arab fiú azt mondja, hogy szeretlek Zsuzsi, feladom. Inkább a belvárost választom, ott talán nem akarják megkérdezni, hogy én vagyok-e Shakira.

Szenvedélyesek, de nem jók az ágyban az arab pasik. (olvasói vélemény)

Néhány perc után gimis éveimre emlékeztető arab fiú sétál mellettem. Becsülöm, hogy a kedvemért küzd az angol nyelvvel. Megkérdezi, hol dolgozom, honnan jöttem, meddig maradok még. A negyedik perc után teljes magabiztossággal felteszi a kérdést: would you have sex? Mosolygok, majd annyit mondok, igen, majd otthon a pasimmal. Amúgy pedig nem is ismerem őt, leszámítva találkozásunk elmúlt öt percét. Szerinte ennyi is elég, a pasim pedig messze van. Nem érti, hogy mi tart vissza, szerinte az arabok jó szeretők és hát ez a baj az európai lányokkal. Megnyugtatom, hogy nem mindenki ilyen, azért ne adja fel. Kicsit győzköd még, aztán belátja, hogy felesleges. Elköszön, ő marad a tengerparton, én visszamegyek a városba. Öt perc a sziától az ágyig, napfény, arab szeretők, és ez még csak az első nap.

Küldjenek képes útibeszámolót a vilagszam@vilagszam.hu emailcímre, vagy megtehetik ugyanezt a főoldalunkon, az útibeszámolók menüpontban, amely a képernyő jobb oldalán található!