Luxus pihenés a Miss Éden győztesének

2011-04-14 23:48:00 superadmin

hírkép

Ahogy arról már hírt adtunk, a Miss Éden nemzetközi szépségverseny királynője, Dominika Dzúriková, thaiföldi nyereményútjára utazhatott el kedden. A tökéletes alakú modell-lány Délkelet-Ázsia legnépszerűbb tengerparti üdülőhelyére, Pattayára érkezett.



Dominika a népszerű üdülőhelyen a napokban egzotikus fotózáson fog részt venni - mondta el a RiverCast thaiföldi partnerének munkatársa.

Dominika az első órákban igyekezett rögtönzött nyelvleckét venni, szerencsére nem kellett túlzottan belebonyólódnia a nyelvtanulásba, hiszen Thaiföld turistaközpontjaiban jól beszélnek angolul.

Egy csodálatos felfedező kirándulás sem maradhatott el, Dominika a Buddha-hegy tetejéről csodálhatta meg az 50 éve még csak halászfaluként létrejött települést, amely mostanra virágzó metropolisszá nőtte ki magát.

Jól eshetett a fárasztó  túra után a hűsítő, alkoholmentes kókuszkoktél, amit egy, a brunei szultánnál és az angol királyi családnál is szolgáló thai mixerhölgy készített el. Nem vagyunk elfogultak, ha azt mondjuk, volt alkalma kitapasztalni, mire vágyik egy előkelő vendég.

Thaiföld ősi szimbóluma az elefánt, Dominika egy kőből készült elefántot ölelget az első róla készült fotókon, de nem sokára igazi elefánton is ülhet, amit elmondása szerint már nagyon vár.

Az első vacsorát az előkelő Sheraton Hotelben fogyaszthatta el a neves szépségverseny nyertese.

"Egyelőre csak európai ízekkel próbálkozok, de később szándékomban áll a helyi ételkülönlegességeket is megkóstolni" - a királynő a Világszámnak adott interjújában mesélt első napjairól.



Az Inforádió Világszám magazinjában meghallgathatják a királynővel készült interjút, pénteken 18:35-kor