Hátborzongató élmények

2020-05-04 10:52:00 Ujvári

hírkép

A COVID miatti távolságtartás idején a virtuális interakció vált az új normává, azonban így is felfedezheti Dubajt, mint a világ egyik legjobb családi úti célját. Nézze végig az alábbi hátborzongató listát és merüljön el a népszerű élményekben a saját otthona kényelméből!



Őrült hajsza a Motiongate-ben, Dubajban

A Madagaszkár inspirálta Őrült hajsza szabadjára engedi a vad énjét, hiszen egy felvillanyozó kalandra küld el a cirkuszon keresztül! Ez az őrülten gyors hullámvasút egyértelműen arra ösztönöz mindenkit, hogy riszálja úgyis-úgyis!

Éhezők viadala hullámvasút a Motiongate-ben, Dubajban

Ezen a felgyorsított hullámvasúton a váratlan fordulatok olyan adrenalin lökettel ruházzák fel a nézőket, melyet nem fog senki egyhamar elfelejteni! Élje át az utazást a 12. körzet és a Capitol között egy többszögű videóval, mely a szék szélére kényszeríti!

Így neveld a sárkányodat menet a Motiongate-ben, Dubajban

A rejtélyes Tiltott Szigetre szóló meghívás révén Fogatlan és Csuklás életre szóló kalanddal kecsegtetnek, ahol meghódíthatja a barlangokat és a hihetetlen díszcsarnokot! Ez a lebegő hullámvasút olyan szárnyaló szenzációkkal kecsegtet, mint semmi más!

A Velociraptor az IMG Worlds of Adventure-ben, Dubajban

Ugorjon el az őskorba ezzel a hátborzongató hullámvasúttal, mely egyértelműen nem a gyáváknak való! Fedezzen fel egy olyan világot, mely több millió évvel ezelőtt létezett, és fogódzkodjon, ahogy a dinoszauruszok életre kelnek!

A sárkány hullámvasút a LEGOLANDBEN, Dubajban

Pattanjon fel erre a középkori LEGO hullámvasútra, mely körbevezeti a színes LEGOLAND kastélyban, és tele van elbűvölő animációval, illetve vibráló látvánnyal, természetesen csakis LEGO darabokból összeállítva – mindez egy olyan kültéri pályához vezet, ami tele van szórakoztató, váratlan fordulatokkal.