Kiderült, ki a királyi család kedvence

2020-04-13 18:03:00 Kail

hírkép

Hétköznapi emberek gyermekei tehettek fel kérdéseket Vilmos hercegnek és feleségének, akik őszintén válaszoltak.



A királyi család tagjaként Cambridge hercege és Katalin hercegné rengeteg híres politikussal, sportolóval, popsztárral és más celebbel találkozik. A hírességek egy részével barátságot is kötnek. Most elárulták, hogy ki közülük a kedvencük, akit egyöntetűen imád az egész család. A múlt héten videóchaten válaszoltak gyerekek kérdéseire, köztük arra is, hogy kit szeretnek a legjobban a hírességek közül. Egy embert nevezhettek meg, és a választás Sir David Attenborough-ra esett.

Kate Middleton elmondta, hogy legidősebb kisfiukkal, György herceggel rendszeresen nézik a BBC-n futó dokumentumsorozatot, a Blue Planet-et, melyet Attenborough vezet. A 93 éves televíziós legenda személyesen is jó kapcsolatot ápol a királyi családdal. Tavaly például az Egyesült Királyság új sarkköri kutatóhajójának névadó ünnepségén vettek részt közösen. Ezt a hajót egyébként RRS Sir David Attenborough-nak hívják.

Vilmos és Katalin húsvéti szokásaikba is betekintést engedtek a gyerekeknek. Ahogy sok más családban, náluk is a gyerekek körül forog az ünnep. A kicsik rengeteg csokoládét fogyasztanak ilyenkor. Nagymamájuk, II. Erzsébet királyné pedig első húsvéti beszédében arra hívta fel alattvalói figyelmét, hogy a koronavírus-járvány ellenére a húsvétot meg kell ünnepelni.