Aktatáska helyett

2011-04-08 10:04:00 V.J.

hírkép

Hol vannak már azok az idők, amikor a cégtulajdonos alapvető ismérve volt, hogy fekete diplomatatáskával szaladgált, melyben a folyó fizetésekre tartogatott bankjegykötegek lapultak. Ma már elég egy kis kártya is, hogy rendeződjön a vám és Áfa…



Egyszerű, elegáns és biztonságos. Ezzel a három szóval meg is fogalmazhatók az előnyök, amit az üzleti bankkártyák jelentenek. Nem véletlen, hogy a cégvezetők a pénzügyeik intézéséhez mind gyakrabban választják a pénzkímélő kártyákat. Az OTP Bank éppen ezért szinte bármilyen helyzetre kínál üzleti kártyát. A cégek akár több – igényeinek megfelelő - lehetőség közül is választhatnak melyek közvetlenül a vállalkozás számlájához vagy erre a célra elkülönített számlához kapcsolódhatnak.

Nagyobb vállalkozások számára különösen előnyös lehet, hogy a több kártya igénylésével meg lehet határozni az egyes kártyák készpénzfelvételi limitjét és vásárlási keretösszegét vagy az OTPdirekt használatát. Ezzel alkalmazottakra és a kártyahasználók munkájához lehet igazítani a bankkártya-portfoliót.

Mindennek előnyeit nemcsak itthon, hanem külföldön is élvezhetik a használók, hiszen a MasterCard Nemzetközi Üzleti kártyával készpénzhez juthatunk bárhol a világon a megjelölt bankautomatáknál vagy bankfiókokban. Akik pedig rendszeresen vásárolnak az euro övezet országaiban , azoknak jó választás az OTP MasterCard Üzleti Devizakártya., melyhez automatikusan biztosítási szolgáltatások is járnak.

Sokak számára nyújthat könnyebbséget a Vámkártya, mellyel minden közterhet kiegyenlíthet a cég az importált árúk belföldi forgalomba helyezésekor. A bank a kártya használatakor azonnal elektronikus értesítést küld a NAV számára.

A fekete aktatáskák kora lejárt.