Új főszponzora lesz a VOLT-nak

2011-04-07 10:04:00 szorenyi.p

hírkép

Az idén 18 éves VOLT “nagykorúként” újszerű programmal jelentkezik amelynek legfontosabb szervező elve, hogy elsősorban világsztárokra és a friss zenei produkciókra koncentrálnak a szervezők. Ez pedig tetszik a Telekomnak, ezért hajlandók többet költeni a rendezvényre.



Az idei, erős nemzetközi felhozatal keretében a Telekom Nagyszínpadon fellép többek között a Thirty Seconds to Mars, Moby, a Sum 41, a My Chemical Romance és Paul Kalkbrenner is.

Mindemellett egyedi színt ad a fesztiválnak, hogy a VOLT lesz az Európai Unió Tanácsának Magyar Elnöksége hivatalos záróbulija, s a rendezvény első napján European Gipsy Rocks! címmel számos ország neves előadói - többek között Emir Kusturica és az Asian Dub Foundation – adnak koncertet.

A Heineken Balaton Soundon a Telekom Teraszon az elektronikus tánczene kíválóságai adják egymásnak a színpadot. Így például itt látható majd - többek között - Luciano, Ricardo Villalobos, John Digweed és Josh Wink is.

Mindkét zenei rendezvény koncepciója nagyszerűen illeszkedik a fiatalokat megcélzó zenei szponzorációs stratégiánkba. A fesztiválélmények megosztásához pedig interaktív szolgáltatásainkkal járulunk hozzá – indokolta a támogatás növelését Liptay Gabriella, a Magyar Telekom marketingkommunikációs ágazatvezetője,

Emellett jelenleg előkészítés alatt áll az operátorok és a társüzemeltető között az a T-Mobile ügyfelei számára is elérhető innovatív szolgáltatás, amelynek keretében a fesztiválozók a tervek szerint az idén már a VOLT–ra és a Balatoun Soundra is vásárolhatnak percalapú belépőjegyet mobiltelefonjuk segítségével.