Pályázat társasházaknak

2011-03-25 10:03:00 V.J.

hírkép

Társasházak és lakószövetkezetek indulhatnak azon a pályázaton, melyet az OTP Bank írt ki környezetvédelem, közösségépítés és életminőség-javítás témaköreiben.



2011. június 11.-e a beküldési határdeje annak a pályázatnak, melynek célja, hogy a társasházakban lakók minél többet tegyenek a szúkebb környezetük szépítéséért, a környezetvédelemért, a közösségépítésért és a biztonságért.

A különféle kategóriákban a legjobb pályázatok akár 1.200.000 forintot is nyerhetnek vissza nem térítendő támogatás formájában. A szakmai zsűri annak alapján dönt majd, hogy a benyújtot projektek mennyire szolgálják a közösség érdekeit, hogyan javítják a környezet minőségét, biztonságát és mennyire szolgálják a közösségi életet. Természetesen szempont lesz a megvalósíthatóság és az ötletesség is.

A benyújtott pályázat kizárólag olyan épületekre, közös tulajdonban álló épületrészekre, illetve a hozzájuk tartozó földterületre vagy nem lakás céljára szolgáló helyiségekre vonatkozik, amely társasház vagy lakásszövetkezet rendelkezik OTP Bank bankszámlaszerződéssel.

Hogy kinek a az ötlete a legkreatívabb, az június 30-ig derül majd ki. Az eredményeket és további részleteket a bankfiókokban vagy a www.hazforum.hu weboldalon ismerhetik meg az érdeklődők.