Dávid japán filmszerepet kapott

2011-03-22 06:03:00 szorenyi.p

hírkép

Óránként változik a helyzet a felrobbant fukusimai atomerőműnél. Van amikor szinte normális viszonyokról szólnak a hírek, hétfő reggel azonban ismét füst szállt fel a sérült részből. Közben a Rivercast modellje, Panajoth Dávid újra dolgozik, sőt filmszerepet kapott.



Japán mintha kezdene visszatérni a normális életbe. Legalábbis erre utal, hogy Panajoth Dávid modell 4 nap után emailben ismét jelentkezett. Nem arról ír, hogy mennyire rettegnek az esetleges sugárfertőzéstől, hanem, hogy filmszerepet kapott. Ez mindenképpen jó jel.

A Rivercast modellje egy Spanyolországban játszódó nagyfilmben, az Andaluciában kapott kisebb szerepet. Egy sofőrt alakít, de idézzük inkább őt: a szerepem, hogy sofőr vagyok és egy gyönyörű Escaladet vezetek. Három biztonsági őrt viszek veszélyesebbnél veszélyesebb helyszínekre.

A filmesek igazi spanyol kisvárost varázsoltak elő, azaz a luxusautó alig fért el a szűk utcácskákban. Szerencsére ez nem jelentett gondot Dávidnak, hiszen az unokatestvérének Floridában hasonló járgánya volt és azt sokat vezette.

A kedvenc jelenete az, amikor egy kocsmához mennek. Egy híres amerikai színészt követtek. A biztonsági őrök ki akarnak szállni, de ezt nem engedik. Ebből aztán bonyodalom kerekedik, de ennél többet most nem árulhatott el Dávid.



Az Andalucia című filmet még idén bemutatják Japánban.