Egy ebédért kétszemélyes thaiföldi út

2019-04-29 16:50:00 Kail

hírkép

Hihetetlen, de egy finom thai ebéddel most kétszemélyes thaiföldi utazást nyerhetünk.



Aki egyszer járt már Thaiföldön, minden bizonnyal visszavágyik. Nekik és azoknak is, akiknek még nem volt alkalmuk megízlelni az ezerarcú Thaiföld különlegességeit, most kivételes nyereményjátékot kínálnak a Thai Select Week akcióban résztvevő thai éttermek: ha május 4-ig ezek valamelyikében az erre a hétre készített különleges menüt rendeli, úgy kap egy regisztrációs kupont. A kupont kitöltve kell visszaadni az étteremnek.

A Thai Select Week után az éttermekben összegyűlt regisztrációs kuponokból a szervező, a Thaiföldi Kereskedelmi Minisztérium sorsolással húzza ki a szerencsést, aki megnyeri így a fődíjat. Ami nem más, mint egy 2 személyre szóló, 6 éjszakás thaiföldi utazás, mely tartalmazza a repülőjegyet budapesti indulással és a hozzá tartozó repülőtéri illetéket, valamint 3 éjszaka szállást Bangkokban és 5 éjszaka szállást Krabin négy csillagos szállodában, reggelivel. De nem feledkeztek meg a transzferekről a repülőtér- szálloda- repülőtér között és a teljes körű betegség-, baleset-, poggyászbiztosításról sem - ez is a nyeremény része.

 

Az egyhetes gasztronómiai rendezvény legfőbb célja, hogy közelebb hozza a thai konyha ízvilágát a magyarokhoz. A nyereményjátékban Budapesten az alábbi thai éttermek vesznek részt: Bangkok Thai Étterem, Tom Yum Thai Étterem, Parázs Thai Étterem, Thai Chili Wok Bar és Green Thai Étterem.