Szex, fű, reggae

2011-03-16 10:03:00 szorenyi.p

hírkép

A laza fekete fiúkat, a reggae zenét kedvelő hölgyeknek és a hedonista férfiaknak ideális a hely. Vannak olyan hotelek, amelyek kimondottan az erotikára építenek. Itt csak 18 éven felüliek foglalhatnak szobát, az esték ugyanis többnyire szexbe torkollanak.



Az úszómedencék közül néhányban csak meztelenül szabad fürdeni, a szálloda shopjaiban szexuális serkentőszerek kaphatók. Semmi sem tilos, sőt, az esti programok is mind-mind az erotikával kapcsolatosak. Van partnernyalogató verseny, csokoládéparti, még erotikus futóversenyt is rendeznek (ez abból áll, hogy az ellenfélről verseny közben minden ruhát le kell tépni).

Mielőtt bárki irigykedni kezdene a hotelek vendégeire, azt azért tudni kell, hogy nemcsak szépségkirálynők keresik fel a híres hedonista szállodákat. Éppen ezért a személyzet egy kicsit besegít, és gondoskodik a színvonal emeléséről. Egy hét ezekben a hotelekben körülbelül félmillió forintnak megfelelő összegbe kerül, de ebben benne van az ételek és a helyi italok ára is.

Jamaikán persze vannak hagyományos hotelek és itt is kikötnek a hatalmas tengerjáró luxushajók. Ez utóbbi utasait  már a dokkok kapujában ellepik az árusok, azonban ha kicsit bátrabbak vagyunk, akkor érdemes elsétálni a legközelebbi bolhapiacra. Mit piac, ez egy egyszerű bádogváros, ahol mindenféle cucc kapható. Igen, az is, amit a pesti szlengben nevezünk cuccnak. Erről csak a szintén pesti vicc jut az eszünkbe. Mit mond a az öreg rasta csávó, ha elfogyott a füve és maghallja a reggae-t: Mi ez a sz.r zene, csávókám?

Dr. Kiss Róbert Richard: A világ legszebb szállodái című könyvsorozatának harmadik kötetében a hedonista hotelekről is olvashatnak.



Tudta? A Világszámot vasárnap hajnal 2-kor megismétlik az Inforádióban!