Gyönyörködjön és nyerjen Ford Mustang Coupét!

2019-03-22 18:13:00 Kail

hírkép

Látványos showműsort, felismerhetetlenségig átalakított izomautókat, drift versenyeket, gyönyörű lányokat ígérnek a szervezők. A fődíj egy egyedileg átépített Ford Mustang Coupé, mely az egyik szerencsés látogatóé lesz. Péntektől vasárnapig az autóké a főszerep: megnyitotta kapuit az Automobil & Tuning Show a Hungexpón.



Aki hétvégén kilátogat a Hungexpóra, jócskán elmerülhet az autózás világának szépségeiben. A szemet gyönyörködtető autócsodák mellett a család minden tagjának, még a gyerekeknek is érdekes programokat kínálnak a szervezők, akik idén különösen rágyúrtak a nemzetközi tuning felhozatalra: az átépített verdák mellett bődületes hifivel telepakolt, guruló autócsodák adják a kiállítás fő tematikáját. A rendezvényen az autóimportőrök aktuális kínálata mellett betekinthetünk a jövő, a környezettudatos autózás világába, akik pedig múlt értékeit, az oldtimer gyöngyszemeket kedvelik leginkább, azok sem csalódnak majd. A MAVAMSZ szervezésében csodálatos járműipari ereklyéket vonultatnak fel a nagyszabású rendezvényen.

Az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának. Az autórajongók többsége méltatlanul keveset tud arról, hogy a magyar szakemberek, mérnökök, formatervezők milyen kiemelkedő szerepet játszanak a világhírű járművek tervezése során, és milyen innovatív megoldásokkal segítik az autóipar dinamikus fejlődését. Ezért az Autós Nagykoalíció megeleveníti a múltat, a jelent és a jövőt, a Magyarok a Világ Járműgyártásában elnevezésű izgalmas tematikus kiállításon, amely immár 7. alkalommal kalauzolja végig az érdeklődőket az autóipar évszázados történelmén a G pavilonban.

Az AMTS évek óta kiemelt találkozóhelye hazánk, valamint egyre inkább a nemzetközi autós élet kiemelt személyiségeinek. Híres autóépítők, versenyzők és celebek is tartanak élménybeszámolót. Immár hagyományosan az AMTS-en kerül sor az év első motorsport eseményére is, két látványos drift versennyel, de tuning találkozó, off-road erőpróbák és még számtalan program várja a látogatókat.

Felismerhetetlenségig átalakított veterán izomautók, egyedileg épített hihetetlen járművek, pin-up lányok, szépségverseny a gyönyörű hölgyeknek, valamint látványos showműsor – és ami a legfontosabb: az egyik szerencsés látogató, aki felnőtt vagy családi jeggyel vesz részt a rendezvényen, megnyeri majd a fődíjat, egy egyedileg átépített Ford Mustang Coupét! Mindez a Hungexpón március 22-24-ig.

A belépőjegyek árai:

Teljes árú (felnőtt) 4,000 Ft

Gyermek jegy (14 év alatt (2,500 Ft)

Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 9,500 Ft