Thaiföldre készül a királynő

2011-03-10 12:03:00 V.J.

hírkép

2010-ben a Szlovákiából érkezett tizennyolc éves Dominika Dzurinkova fejére került a Miss Éden szépségverseny koronája. Áprilisban végre valóra válik a nagy kaland, hiszen a verseny fődíja egy thaiföldi út.



Most végre elérkezett a pillanat, hogy a csodálatos álom valóra váljon, hiszen várja őt Thaiföld összes egzotikuma és persze az áhított divatfotózás. A repülőjegy már megvan, és lassan kezdődhet a készülődés. Dominika is részese lehet a nemzetközi fotómodellek izgalmas világának. A tavalyi év legszebbje Besztercebányáról vág neki az édeni kalandnak és meglehetősen furcsa az érdeklődési köre: Autódizájnolással szeret foglalkozni. Imádja a spéci, kalligrafikus figurákkal díszített járműcsodákat. Célja a tanulás mellett hogy autókat tervezhessen, természetesen környezetbarát anyagok felhasználásával.

A fürdőruha és a fényképezőgép mellé biztosan csomagol majd pár autókatalógust is. Az egzotikus ázsiai ország, pedig bőségesen adhat ihletet a különleges elfoglaltsághoz, hiszen Thaiföldön természetes anyagokban nincs hiány. Pálmafák és fehér homok, elefántok és színpompás virágok, keleti motívumok. Kell más egy környezetbarát autó megtervezéséhez?