Rémes év volt Ariana Grandénak 2018

2019-03-02 14:22:00 Kail

hírkép

A rajongóinak és a zenének köszönhet, hogy túlélte 2018-at - vallotta az amerikai énekesnő.



Az elmúlt év kegyetlen volt Ariana Grande számára. Szeptember meghalt volt szerelme, Mac Miller, októberben pedig szakított a vőlegényével, Pete Davidsonnal, akivel hét hónapja voltak együtt. Instagram-posztjában azt írta, hogy még mindig csak a lábadozásnál tart. De rövidesen megkezdi harmadik koncertkörútját.

A 25 éves énekesnő érzelmeivel küszködve vág neki a útnak. "Csak el szeretném mondani, mennyire hálás vagyok az életemért, az emberekért, akik helyet kapnak benne, a felfelé ívelő időszakokért és a kihívásokért, a nevetésért és a fájdalomért" - írta. Még nem dolgozta fel mindazt, ami az elmúlt években történt vele, nem igazán tudja, merre tart, de örül, hogy még itt van - tette hozzá.

Sokat sírt, amíg írta a posztot - vallotta be. De már sokkal könnyebbnek érzi magát, és bízik benne, hogy szép idők várnak rá. Köszöni a rajongóinak és a barátainak, hogy mellette álltak, örökké hálás lesz ezért.

Nemrégiben jelentették be, hogy Ariana Grande visszatér Manchesterbe és ő fogja vezetni augusztusban a Pride-ot. Az angliai városban két évvel ezelőtt egy öngyilkos robbantó 22 embert ölt meg az énekesnő koncertjén. Ariana részvételének a parádén nem mindenki örül. A jegyárak ugyanis a tavalyi 30-ról 71 fontra nőttek, néhányan pedig attól tartanak, hogy a híresség szereplése aktívabbá teszi a Pride és az LMBT mozgalom ellenzőit.