Oprah és a Jackson-sztori

2019-03-02 12:42:00 Kail

hírkép

Két férfi vall arról egy dokumentumfilmben, hogy a világhírű néhai popsztár megerőszakolta őket, amikor rajongó kisfiúk voltak. Egyikük hét, másikuk tízéves volt az események idején.



A dokumentumfilmet Amerika leghíresebb televíziós személyisége, Oprah Winfrey ajánlotta a publikum figyelemébe. Maga Oprah Winfrey azért tekinti szívügyének a pedofil eseteket, mert őt is megerőszakolta egy közeli családtagja, amikor még csak kilenc éves volt!

Egyetlenegy televíziós interjút készített Michael Jacksonnal Oprah Winfrey - még 1993-ban. Ez volt az Egyesült Államok televíziós történetének legnézettebb műsora: több mint kilencven millióan voltak rá kíváncsiak.  A gyógyszerfüggő sztár őszintén beszélt ellentmondásos kapcsolatáról édesapjával, aki rendszeresen verte őt. Teljesen tönkretette az ifjú Michael önbizalmát azzal, hogy azt mondta neki: fiam, te olyan csúnya vagy, hogy sohasem találsz nőt magadnak.

Már Michael Jackson életében elhangzottak olyan vádak, hogy a popsztár furcsa viszonyban van fiatal rajongóival, de pedofil esetekről csak a halála után jelentek meg cikkek a sajtóban. Oprah Winfrey most a dokumentumfilmet azzal ajánlotta a nézők figyelemébe, hogy legyenek észnél! A sztárkultusz oda is vezethet, hogy a fiatal vagy épp gyerek rajongók egy életre kiható negatív élményeket szerezhetnek. Mint Michael Jackson esetében...