Pucéron kampányolt a professzor asszony

2019-02-19 11:23:00 Kail

hírkép

Brexit leaves Britain naked - csupán ez a felirat ékesítette a Cambridge-i egyetem professzor asszonyát, amikor fellépett a Good Morning Britain című népszerű televíziós műsorban.



Victoria Bateman elszánt feminista és híve az Európai Uniónak. Maximálisan ellenzi a Brexitet, melynek a határideje egyre közelít anélkül, hogy bárki látná a megoldást.

"A népszavazás óta sok ezer szót vesztegettem arra, hogy elmagyarázzam az embereknek, miért rossz a kilépés az Európai Unióból. Azt gondolom, hogy a meztelenség hatásos érv a Brexit ellen. Ma már a meztelenség mindenütt ott van, a pornó tömegfogyasztási cikk. Miért ne lehetne politikai célokra felhasználni?" - nyilatkozta merész akciójáról a Cambridge-i egyetem közgazdász professzor asszonya. Aki egyébként szemináriumot is tartott már úgy, hogy a testét csak az ominózus felirat takarta. Már amennyire...

A brit közvélemény továbbra is teljesen megosztott Brexit-ügyben. A határidő március végén lejár. Még senki sem tudja, hogy ezt követően mi lesz, mert nem sikerült mindenki számára elfogadható megoldást találni a Brexitre, mely a Cambridge-i egyetem professzor asszonya szerint meztelenül hagyná Nagy-Britanniát.