Lófarkas bombázó

2018-12-24 06:11:00 Ujvári

hírkép

Ariana Grande Floridában nőtt fel, ott járt a North Broward Preparatory iskolába, ahol kezdetben a gyermek, majd a kamasz színi társulatokban is aktív tag volt. Amikor megkapta első színházi szerepét magántanuló lett. Iskolája mindenben támogatta, sőt még magántanárt is kapott.



2008-ban kapta meg első színházi szerepét a Broadwayon a 13 című musicalben, ahol Charlotte-ot játszotta. Ezért a szereplésért megnyerte a National Youth Theatre Association díjat. 2010 márciusában indult a Nickelodeon új sorozata, a V, mint Viktória, ahol Cat Valentine bőrébe bújt bele. Cat alakítása hozta meg számára a nemzetközi sikert, mivel itt nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is bemutatkozott. 2011-ben az iCarly című Nickelodeon szériában láthattuk.

Zenei tehetségére tehát a V, mint Viktória című sorozatban derült fény. A sorozatnak köszönhetően több videoklipben is szerepelt. Első saját dala 2011-ben jelent meg Put Your Hearts Up címmel, és egészen a 25. helyig jutott el a US Pop zenei ranglistán. Idén megjelent thank You, next című száma minden rekordot megdöntött a Youtube-on.