Felárat kérnek a robotszüzekért

2018-11-03 14:43:00 Kail

hírkép

Aki szép összeggel járul hozzá Kalifornia első robot-nyilvánosházának felépítéséhez, az elsőként élvezheti a szép szexrobotok szolgáltatásait. Ezt tervezi az Unicorn társaság, mely az újdonságot jelentő szalon megnyitását  jövő tavaszra tervezi Nyugat-Hollywoodban.



Az Egyesült Államok legtöbb tagállamában a prostitúció illegális, de a szexrobotok esetében nem világos a jogi szabályozás. Houstonban, Texas államban már megnyílt egy ilyen "bemutatóterem", de a hatóságok még haboznak a jogi megítélésén.

A kaliforniai nyilvánosház elsősorban az informatika terén úttörő férfiakra számít. Reményei szerint a szexrobotok átveszik a hús-vér nők szerepét és ezzel a prostitúció problémája megoldódik. Ugyanakkor figyelembe kívánják venni a szexrobotok "emberi jogait". A szexuális aktus konszenzushoz kötött, vagyis a szexrobot mondhat nemet is. Jövő tavasszal kiderülhet, hogy a valóságban hogyan működik egy nyilvánosház, ahol a szolgáltatást hús-vér nők helyett szexrobotok nyújtják. Ironikus, hogy az első ilyen nyilvánosház Kaliforniában épp Hollywoodban indul, ott, ahol tavaly világkampány kezdődött a Weinstein-ügy kapcsán a szexuális zaklatás ellen a munkahelyen.