Márka-nagykövetekkel erősít az OTP

2018-09-03 15:57:00 Kail

hírkép

Ügyfelei között hirdet partnerségi programot az OTP Bank vállalati üzletága. Az OTP Business Nagykövet Program féléves tematikus rendezvénysorozat. Keretében inspiráló előadásokon, közös műhelymunkában, de akár a hitelintézet kommunikációjában is részt vehetnek az erre pályázó cégvezetők, márka-nagykövetek.



A cél a közvetlen és hatékony párbeszéd az OTP Business már meglévő vállalkozói ügyfélkörével. A féléves programra mikró-, kis- és középvállalatoktól várják a cégvezetők jelentkezését. A bank által kiválasztott félszáz nagykövetnek havonta egy rendezvényt szerveznek, ahol sikeres emberek előadásai után egy-egy témát dolgoznak fel a résztvevők workshop formájában. Az első, októberi eseményen Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó és edzője, Decsi András beszélnek majd a partnerségről, a kihívásokról és lehetőségekről.

A programmal a tapasztalatcsere mellett azt is szeretnék elérni, hogy a cégek üzleti fejlődésükhöz inspirációt, információt és lehetőséget kapjanak, az őket érintő kihívásokra pedig megoldást. Az OTP Business nagykövetek közül néhányan a partnerség jegyében a bank kommunikációjában is szerepet kapnak majd. A Nagykövet Program fő üzenete, hogy az OTP Business partnerként tekint ügyfeleire, a partneri viszony pedig együttgondolkodást, értékteremtést is jelent. Nem titkolt céljuk az sem, hogy  a közös munka nyomán akár finomítani, fejleszteni tudják szolgáltatásainkat - mondja Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.

Az OTP Business Nagykövet Program már önmagában is a partnerségre épül, hiszen a kiválasztott ügyfelekkel számos platformon terveznek közös munkát, együttműködést. A programsorozat felvezető kommunikációjában az OTP Business kampányokból már korábban megismert ügyfél a banki tanácsadójával együtt szerepel majd. A figyelemfelhívó szpotot elsősorban online felületeken, YouTube hirdetésekben terjesztik, de a toborzást intenzív PR támogatás is segíti.

Az OTP Businessnél számlát vezető vállalkozói ügyfelek 2018. szeptember 23-ig jelentkezhetnek a nagykovet.otpbusiness.hu honlapon.