Vidéken többször lépnek félre

2011-02-19 13:02:00 szorenyi.p

hírkép

Egy amerikai felmérés szerint a vidéken élő nők, főleg a párkapcsolatban élők, sokkal gyakrabban lépnek félre, mint azok a nők, akik városban laknak.



Az ISSB- Institute’s Study of Sexual Behavior kutatói úgy látják, hogy a megcsalások és kilengések fő indoka a kapcsolatok monotonitása. Ezért keresnek kalandot maguknak mindenáron a kisebb településen élő asszonyok.

Azt is megállapították, hogy szoros összefüggésben van az, hogy míg a kozmopolita nő nap, mint nap találkozik nyílt célzatú szex hirdetésekkel, swinger klubokkal, azaz szinte bármikor lehetősége van ismerkedésre, addig a vidéki kisvárosokban még legtöbbször tabunak számít ilyenekről beszélni, és eljárni ezekre a helyekre. Még a családban élő, vidéki nők közel 56%-a vallotta be, hogy volt már szeretője, addig a városi nőknek csak 48%-a híve az egyéjszakás kalandoknak.

Ugyan a vidéken élő nők szexuális éhsége nagyobb, legalábbis a mutatók függvényében, viszont gyakrabban tartanak ki a kiválasztott szexpartner mellett, addig a városi nők gyakrabban váltogatják örömszerző partnerüket és kisebb orgiákba is belemennek.

 



"a vidéken élő nők szexuális éhsége nagyobb"