Édeni lányok egy édeni világért

2011-02-19 00:00:00 V.J.

hírkép

Már tervezik különleges hulladékruháikat az idei Miss Éden szépségverseny résztvevői, hiszen nemcsak szépnek, de a környezetvédelemben is jártasnak kell lennie annak, aki a döntőbe kerül.



Május 29-én Szlovákiában, június 18-án pedig Erdélyben lépnek a kifutóra a legszebb lányok, hogy egy igazi látványos show keretében mérjék össze szépségüket és tudásukat. A damaszkuszi korona idén is a legszebb fejére kerül majd, de addíg még rengeteg izgalom vár a jelentkezőkre.

A Miss Éden Nemzetközi szépségverseny hagyományaihoz híven ismét a divat, az utazás és a környezetvédelem témáját ötvözi. A kifutóra kerülő lányoknak a színpadi mozgás mellett komoly feladatokban is meg kell mutatniuk, hogy megérdemlik az értkes díjakat. Nem marad el majd a különelegs hulladékruha bemutató sem, hiszen a lányok saját maguk tervezik meg a hulladékanyagokból készített különleges fellépőruháikat.

A nemzeti döntők után pedig a legjobbak Miss Éden International döntőjében állnak a pódiumra 2011. július 15-16-án. A magyar verseny résztvevőkre idén az interneten lehet szavazni. A fődíj egy álomút valamely egzotikus szigetre - 2010-ben Thaiföld volt-. ahol egy igazi divatfotózással akár a nemzetközi modellkarrier is elindulhat majd.

Édeni lányok egy édeni világért.