Magyar szépségkirálynő hódított Schönbrunnban

2017-09-26 18:08:00 V.J.

hírkép

Bécs mindig gyönyörű, de talán kora ősszel a legszebb. Ezért is esett a választás erre az időpontra, amikor azt kellett eldönteni, hogy mikor váltsa be az Ezüstpart Szépe verseny egyik díjazottja a nyereményét. Pásztor Orsi (19) a Friss Média különdíjasaként, a szerkesztőség jóvoltából ellátogatott a schönbrunni kastélyba, hogy ebben a fantasztikus környezetben készítse el legújabb anyagát.



A Friss Média különdíja egy fotózás volt, amihez remek környezetet nyújtott Bécs és Ausztria leglátogatottabb nevezetessége, a schönbrunni kastély. A magyar turista számára mindig különleges érzés ebbe a gyönyörű városba látogatni, hiszen itt egyszerre érezheti azt, hogy elkényeztetett vendég, és azt, hogy egy kicsit otthon van.

A nap főszereplője mégis Pásztor Orsi, a Diamond Models Rivercast modellje, a Friss Média különdíjasa volt, aki Felvidékről, a szlovákiai Kéméndről származik. Viszont ma már nem ott él, hanem Bécshez egészen közel, Pozsonyban, ahol a Közgazdaságtudományi Egyetemen idegenforgalmat hallgat. Modellkarrierjének első fontos állomása a tavalyi Felvidék Szépe verseny volt, amelyen olyan remek eredményt ért el, hogy megnyíltak előtte e különleges világ kapui.

A különleges fotózás izgalmas részletei a FrissMédia oldalán olvashatók.