Többezer férfi erőszakolt meg!

2017-09-23 09:54:00 V.J.

hírkép

15 évig volt szex rabszolga egy ázsiai banda fogságában egy fiatal nő Angliában, ahol most könyvet adott ki viszontagságos életéről. Please Let Me Go! a könyv címe, a szerző Caitlin Spencer.



Ez persze álnév, mert a fiatal nő retteg a banda bosszújától. Szerinte fiatal fehér lányokra vadásznak ázsiai bandák Nagy Britanniában, ahol a kábítószer hatására engedelmes szex rabszolgákat nevelnek belőlük.

Nemrég Newcastle városában lepleztek le egy ilyen csoportot, mely egy nőből és 17 férfiból állt. A kábítószer segítségével szex rabszolgává tett lányokat azután árusították a piacon elsősorban ázsiai és afrikai muzulmán vevőknek, akik különben nemigen juthattak volna fehér nőkhöz Nagy Britanniában. "Többezer férfi erőszakolt meg. Hét abortuszom és két vetélésem volt! Két gyereket szültem nem a saját akaratomból. Amikor a lányom növekedni kezdett, akkor a banda rá is kivetette a hálóját. Mikor védelmezni akartam, akkor azt mondták: jó, lemondunk róla, de akkor szerezz helyette egy másik fehér lányt!"

A szerző leírja, hogy hiába ment a rendőrségre, hogy segítséget kérjen, mert ott azt mondták neki: prosti vagy! Örülj, hogy nem sittelünk le! Végül 15 éves szex rabszolgaság után a fiatal nő kiszabadult egy jogvédő szervezet segítségével. Egy újságíróval együtt  könyvet írt a sorsáról, mely szerinte sok más fiatal fehér lány végzete is Nagy Britanniában. A kallódó fiatal lányok ázsiai bandák fogságába kerülnek, és mert kábítószerfüggők lettek, nem tudnak onnan szabadulni. A könyv szerzője törvényt sürget a lány kereskedő bandák ellen, melyek sok lányt szex rabszolgaként tartanak Nagy Britanniában a huszonegyedik században.