Pszichológus és hulladékhasznosítás

2011-02-08 17:02:00 szorenyi.p

hírkép

A fiatalokat arra sarkalljuk, hogy elmélkedjenek el a világ aktuális kérdéseiről és ne csak a környezetre vonatkozó témákat latolgassák, hanem szociológiai témákban is merüljenek el. Ez egy művészeti társaság filozófiája. Több, mint érdekes.



Az alkotó művészek munkái között megtalálhatók műanyag kupakokból készült izzósorok, de rengeteg gyermekeknek készült bájos motívumú ékszereket is készítenek a legkülönfélébb hulladékokból. Az irattartókkal kezdve a sort meg sem állnak a dísztárgyak kavalkádjában, kispárnák, gyermekjátékok, rongybabák és még számtalan csodálatos kreatív elme alkotta találmányt lehet megtekinteni a nagyérdeműnek.

Az Öko-design elnevezésű program keretein belül a gyerekek a szüleikkel tölthetnek egy kellemes családi programot. A szervezők ezúton szeretnék megismertetni a kicsiket az anyagok és formák világával, és a résztvevőknek alkotó szellemükben csak képzeletük szabhat határt.

Az újrahasznosítás fontossága mellett arra is felhívja a figyelmet a Cellux Csoport programja, hogy a jövő generációjának kezében van a kulcs, avagy egy koszos és szennyezet világot hozunk létre, vagy egy élhető és fejlődő társadalom tagjai leszünk.

 



Cellux Csoport családi programja február 9. délután fél 5-től.