Presser Gábor titkos magánélete

2011-02-08 06:02:00 szorenyi.p

hírkép

Presser Gábor különös figura. Szinte mindent lehet róla tudni, de alapvetően mégis semmit. Több mint 4 évtizede a magyar popzene halhatatlanja. Zenéről és színházról szívesen beszél, a magánéletéről azonban szinte semmit. A kiváló művész most ismét a Hotel Pelionban lép fel.



Egy zeneszerző azt szereti, ha dalaival foglalkoznak, nem pedig a magánéletével - nyilatkozta nem túl régen Presser Gábor. Ő pedig mindent megtesz, hogy a magyar dalok elfogadottak legyenek itthon. Ezért is vállalta el rendszeresen a Megasztárban történő zsűriskedést. Szívügyének tekinti a magyar nyelven éneklő előadók felkarolását.

Máskor azt mondta, hogy van aki öregesnek tartja őt, de olyanok is akadnak, akik dedikálva elküldik a lemezeiket, és vannak, akik tanulni akarnak nála, pedig nem is tanít. Úgy fogalmazott az interjúban, hogy a fiatalok többsége tudja, hogy kíváncsi vagyok arra, amit csinálnak.

Ha valaki most Presser Gábor társaságára, sőt dalaira kíváncsi, és szeretné ezt egy hétvégi kikapcsolódással is összekötni, annak érdemes ellátogatnia a Hotel Pelionba. A most kínált csomagban benne van a magyar klasszikus koncertje is. Utána pedig egy zsongító fürdő és egy finom vacsora. Ajándéknak sem utolsó.

 



Wellness-hétvége Presser Gáborral február 18-20 között a Hotel Pelionban.