Elegánsan kemény vagyok

2011-02-06 00:00:00 superadmin

hírkép

Szédületes, sőt erotikus fotózáson vett részt Király Viktor. A Megasztár Magyaroszágon eddig nem látott ruhákat mutattott be a Fashion and Travel magazin számára. A lányok megőrültek érte, az olvasóknak őszig még várniuk kell.



Meglepődtél, amikor felkértek erre a divatfotózásra?

K. V.: Igen, mert a Fashion and Travel ismert magazin és széles olvasóréteget vonz. Egyébként is örültem ennek, mert már eddig is szerettem volna az imidzsemet és a karrieremet a divat felé fordítani, mert nekem fontos az elegancia. Az első két videoklippemen - azt hiszem – látszik mindez.. Szóval szeretem ezt a stílus és már régen be akartam kukkantani ebbe a világba. Úgy érzem, azzal, hogy felkértek erre a fantasztikusan jól sikerült fotózásra, talán ezt a célomat is megvalósíthatom.

Mit szólsz a végeredményhez? Szerinted milyenek lettek az elkészült képek?

K.V.: Sajnos még nem láttam az összes elkészült képet, csak kettőt vagy hármat, az internetes oldalakon. Azok viszont nagyon jók lettek. A lányok gyönyörűek és a ruhák is gyönyörűek, nekem nagyon tetszenek.

Minden spontánul zajlott, vagy készültél a fotózásra?

K.V.: Nagyon készülni nem lehetett, de azért edzettem. Próbáltam egy kicsit fogyni, mert volt rajtam egy kis plusz a normális alakomhoz és súlyomhoz képest. Én általában úgy 72 és 75 kiló között szoktam lenni Ilyenkor mondom, hogy jól vagyok. A fotózás előtti hetekben kicsit elengedtem magam. Amikor megtudtam, hogy miről van szó, elkezdtem futni és még jobban edzeni. Amúgy folyamatosan edzek, de mostanában edzés mellett is felszedtem pár felesleges kilót. Most viszont rákapcsoltam és fogytam a fotózás előtt.