Kelet-balatoni bringatérkép jelent meg

2017-08-15 08:35:00 V.J.

hírkép

Az ország legnépszerűbb kerékpáros úti céljáról, a Balatonról jelentetett meg kerékpáros térképet a Cartographia Kft..

 



A térkép 12, különböző nehézségű kerékpártúrát és egy gyalogtúrát is javasol, melyek a térképen narancsszínű vonallal jelölve, a hátoldalon pedig szintmetszettel, rövid leírással, útvonal ismertetővel szerepelnek.

A térkép különlegessége, hogy a hátoldaláról QR-kódokon keresztül elérhető digitális tartalmak kiegészítik a papírtérképet olyan fontos információkkal, amelyek nem férnének rá, de mégis elengedhetetlen részei az utazás megtervezésének.

Minden benne van, amire minden bringás turistának szüksége van: például a kerékpárutak, kerékpározható utak, szervizek, tanösvények, kalandparkok, horgászhelyek, kikötők, valamint a kapcsolódó szolgáltatók is. A Balaton I. Keleti rész című térkép a Révfülöp-Balatonboglár tengelytől keletre eső terület dolgozza fel, és ad tippeket a kerékpáros kalandozásokra.

Műanyag borításának köszönhetően az aktív térkép felülete vízálló, így esőben is használható, nem kell félni attól, hogy elázik. Bátran lehet rá rajzolni is (például napi túratervet) alkoholos filccel - ami később nyom nélkül eltávolítható -, így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen.