Egy magyar modell kalandjai Tokióban

2011-02-05 00:00:00 szorenyi.p

hírkép

Diamond Models modellje Tokióba utazik dolgozni. Panajoth Dávid a múlt nyáron már járt Japánban. Akkor hatalmas sikert aratott a tengerparton, megfogta az ázsiai ország hangulata és most dolgozni szeretne. Szakemberek szerint különlegessége okán erre minden esélye megvan.



Február 6. nagy nap Dávid életében. Ekkor indul Japánba szerencsét próbálni. Reményei szerint azt csinálja majd, amit itthon. Modell lesz. Ez nagyon nagy dolog, mert Tokió a világ egyik legkomolyabb divatközpontja. Itt csak a legjobb modellek tudnak ott érvényesülni, tehát ez egy óriási lehetőség, amivel élni kell.

Dávid a Világszámnak úgy nyilatkozott, hogy "ott majd folyamatosan castingokra járok, szóval sűrű napjaim lesznek". A magyar fiú amúgy nem fél a japán mentalitástól, sőt tetszik neki. Hisz a munkában és a kitartásban.

Három hónapot lesz kint, ennyi időre szól a munkavállalási vízuma. Május 5-én jön haza. Annyit azonban elárult, hogy az első útja egy sushi étterembe vezet majd. Azt is megígértettük vele, hogy folyamatosan jelentkezik és tudósítja a Világszám olvasóit karrierjéről.



Dávid nyáron már járt Japánban.