Felkerült a korona az Ezüstpart idei szépére

2017-07-16 14:23:00 V.J.

hírkép

Kiderült, hogy ki lett az Ezüstpart Szépe verseny győztese 2017-ben. A siófoki Ezüstpart Hotelben adták át a legszebbnek járó díjat.



Szoros versenyen vannak túl az idei Ezüstpart Szépe versenyre jelentkezők. 19 lány méretette meg magát a nézők tekinteteinek kereszttüzében Siófokon, az Ezüstpart Hotelben megrendezett versenyen. A háromfordulós versenyen először a Réthy Fashion ruháiban pompázva vonultak végig a széksorok között, majd ezt követte a mindenki által legjobban várt bikinis forduló. Az utolsó körben estélyi ruhákba bújva csodálhatták meg az érdeklődők a lányokat.

A verseny ismét szoros volt, de ezt már megszokhattuk a Balaton partján. A szavazó bizottság teljes egyetértésben működött. A zsűrit olyan emberek erősítették, mint Panajoth-Fejér Dávid, aki modell szaktudásával is hozzájárult a döntéshez.Az eredményhirdetés alatt a hangulat a tetőfokára hágott, a nézők feszülten várták, kik lesznek a nyertesek. Elsőként a Frissmédia különdíját adták át, amit a gyönyörű Pásztor Orsolya nyert meg. A lány egy bécsi fotózással lett gazdagabb. Ezután a három kategóriadíj átadása következett. Miss Fashion a Középsuli sztárja, Horváth Júlia lett, aki igazán megérdemelte az elismerést csodás fehér ruhakölteményéért.

A Miss Sport díjat a mindössze 16 éves Járóka Fanni nyerte el,

míg a Miss Bikini 1-es sorszámmal szintén a Középsuli elképesztő szépsége, Kemény Zsanett lett.

A különdíjak után következett a mindenki által várt pillanat, a koronázás. A második udvarhölgy a 14-es sorszámú Ludman Fruzsina lett.

Az első udvarhölgynek kijáró koronát a 16-os sorszámú, különleges ruhájú Kohl Kitti nyerte el.

Az Ezüstpart Szépe 2017 koronát a tavalyi nyertes, Pintér Imola adta át Hermesz Tímeának, Aki amellett, hogy egy évig birtokolja a címet, egy fantasztikus görögországi nyaralást is nyert az Unitravel jóvoltából.