Ezeket töltsd le mielőtt nyaralni mész!

2017-06-21 13:25:00 V.J.

hírkép

Sokat segíthet a modern technológia, főleg, ha hosszú útra indul az ember autóval. A leghasznosabb alkalmazásokat gyűjtötte össze a globoport.hu



Ezeket az apróságokat mindenképpen érdemes letölteni a nyaralás előtt. A térképek ideje lejárt, a navigációban ma már az applikációk viszik a prímet, hiszen az okostelefon mindig kéznél van, kis helyen elfér és nemcsak az útvonalat mutatja meg, hanem egy komplett információbázist foglal magában. Összeállításukban 5 olyan alapalkalmazás szerepel, amit mindenképpen érdemes letölteni, mielőtt útnak indulnának.

Rome2Rio

Akár autóval, akár tömegközlekedéssel utazik, ennél az alkalmazásnál hasznosabbat keresve sem talál. A Föld 158 országában összesen 4800 operátor dolgozik azon, hogy Ön biztosan eljusson a célállomására: az autós útvonalak mellett repülőgépek, vonatok, buszok, hajók menetrendjét is megnézheti a felületen. Így ha egyszerűen és gyorsan akar eljutni A-ból B-be és esetleg az autóról útközben váltana az említett opciókra, akkor ez az applikáció elengedhetetlen.

iGo Navigation

Egy másik navigációs rendszer, a magyar fejlesztésű iGO ugyan fizetős megoldás, de jól jöhet az utazáshoz, hiszen offline is használható. Egy teljes Európára kiterjedő csomagot 10 ezer forintért lehet megvásárolni, ezzel azonban belföldön és külföldön is biztosak lehetünk benne, hogy eljutunk oda, ahová indultunk.

Ha többi három is érdekel, kattints ide: http://www.globoport.hu/189591/ime-a-legjobb-autos-alkalmazasok-a-nyaralasra/