Egyhetesek, de testőreik vannak

2017-06-13 13:11:00 V.J.

hírkép

56 évesen lett apa George Clooney, aki maximálisan élvezi új szerepét. Ő pelenkázza a két babát-nyilatkozta a Daily Star című lapban Nick Clooney.



A boldog nagypapa, aki korábban televíziós riporter és műsorvezető volt, szintén odavan a boldogságtól. Régebben követelmény volt számomra az objektivitás, de két ilyen pompás baba láttán nem tudok tárgyilagos lenni: egyszerűen csodálatosak!

Ugyanígy éreznek az anyai nagyszülők is. Alamuddin nagypapa Bejrútban maradt, de a nagymama elkísérte a lányát Londonba, hogy segítsen. Angyalok- igy nyilatkozott unokáiról, az egyhetes ikrekről. Akiket annyira félt George Clooney, hogy testőröket fogadott melléjük. Üldözési mániája lenne? Egyáltalán nem biztos! A sztárok gyermekei a Lindberg bébi balsorsa után sehol sem érezhetik magukat teljes biztonságban. De nemcsak a pénzhajhász gyerekrablók jelenthetnek veszélyt. Amal asszony, a boldog mama, jó hírű ügyvéd. Korábban már kapott fenyegetéseket, amikor a Maldiv szigetek ex elnökét védte. Később pedig az Iszlám állam egyik túszának a védője volt. Clooney már ezért alaposan megerősítette londoni házának védelmét. Lézer rendszer védelmezi a Clooney házat az illetéktelen behatolóktól. Ha pedig még ez sem lenne elég, akkor ott vannak a testőrök, akik az egyhetes ikreket, Ellát és Alexandert az életük árán is megvédik...