Igazi szőke tasmán angyal

2017-05-12 01:01:00 superadmin

hírkép

Rachael Taylor a Grace klinika dögös gyerekorvosa nemcsak a sorozatban vonzotta a férfiak tekintetét. Taylor 1984. Július 11-én született Launceston-ban, Tasmaniaban. A Riverside Középiskolában járt. Mindig is színésznõ akart lenni, már kicsi korában több iskolai darabban fellépett. A sidney-i egyetemre járt, mielőtt megkapta volna elsõ szerepét.



A filmek előtt sikeres modell is volt. A Skye-Jilly Internationalnál kötött modell szerzõdést. És indult a Miss Teen Tasmania és a Miss Universe/Miss World versenyeken.
A Crisis drámasorozatban Dermot Mulroney és Gillian Anderson oldalán láthatták a rajongók. Korábban Josh Lucas mellett játszott az ausztrál „Vörös kutya” (Red Dog) filmben, Kriv Stenders rendezésében. A film a nyolcadik legnagyobb bevételt hozó házi kiadású ausztrál film lett és minden idők legkeresettebb ausztrál DVD-je. A film uralta a 2011-es Inside Film Díjátadót ahol kilenc jelölést kapott és hét győzelmet könyvelhettek el, köztük a legjobb filmnek kijáró díjat is. A Vörös kutyát nyolc Ausztrál Film Akadémiai és Televízió Díjra jelölték és megnyerte a AACTA díjat a legjobb film kategóriában. Ráadásul 2011 eleje óta a Bonds, egy ausztrál ruhaüzlet arca.

Mondja valaki ezek után, hogy Tasmániában csak ördögök teremnek…